Bouwbedrijf Hattem

De bouw van uw droomwoning in Hattem begint bij Bouwbedrijf Van Dijk. Wij zijn een bouwbedrijf in Hattem waar betrokkenheid, vakkundigheid en heldere communicatie centraal staan. Zo maken we het gehele bouwproces zo prettig en duidelijk mogelijk voor u.

Bouwbedrijf Hattem maakt het

Met ruim 15 jaar ervaring in de bouw van exclusieve woningen kunt u vertrouwen op specialistisch maatwerk, veel kennis en een kritische blik. Of het nu gaat om nieuwbouw of interieurbouw in Hattem, Bouwbedrijf Van Dijk denkt met u mee.

Een impressie van ons werk

In klassieke en moderne stijl

Vrijstaand of twee-onder-een-kap?

Wij bouwen diverse woningen waaronder vrijstaande, maar ook twee-onder-een-kapwoningen. Wat uw wensen ook zijn, wij werken uw wensen uit in een helder bouwplan. De stijl nemen we hier ook in mee. Kiest u voor een landelijke, klassieke of jaren ’30 woning? De keuze maakt u, de rest doen wij.

Exterieur en interieur in balans

Om het interieur en exterieur van uw woning volledig met elkaar te laten matchen, bouwen wij ook het interieur in de gewenste stijl. Zo is uw woning van binnen en buiten precies op elkaar afgestemd. Van maatwerk keukens, inbouwkasten, trappen, TV-meubels tot ensuite kasten. Voor elk budget en elke stijl bieden wij als bouwbedrijf Hattem mogelijkheden.

Duurzaam bouwen

Bij het bouwen van een woning denkt u na over de toekomst. Dat doen wij ook. Daarom maken wij duurzame keuzes als het gaat om materialen en energiegebruik. Door duurzaam te bouwen kunt u langer genieten van uw woning in Hattem en bespaart u bovendien veel geld.

Uw droomhuis in Hattem

Bouwbedrijf Van Dijk in Hattem staat naast u. Vanaf het bouwplan tot aan de laatste details van het interieur van uw droomwoning in Hattem. Wij werken met geselecteerde onderaannemers waarbij de kwaliteit en vakkundigheid voorop staan. Uw woning in Hattem wordt met uiterste precisie gebouwd.

Kennismaken?

Wilt u zorgeloos uw droomhuis laten bouwen dat met precisie tot op het laatste detail is uitgewerkt? Of wilt u ambachtelijk interieur op maat laten maken door onze vakkundige meubelmakers? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en een betrouwbare offerte.
Laat een bericht achter
Neem contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en een betrouwbare offerte.

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Bouwbedrijf van Dijk.

    Sander BouwbedrijfvDijk
    Offerte aanvragen